Avauspotkutapahtumassa vastassa JJK
Julkaistu: 23.04.2018 00.00

Lauantaina 21.4.18 Huiman juniorijalkapallon avauspotkutapahtumassa B-pojat kohtasivat tulevan sarjavastuksensa JJK-03 Redin. Koleassa ja sateen piiskaamassa säässä peli alkoi ehkä hieman tunnustellen. Pikkuhiljaa pelin edetessä Huima sai otteen pelistä. Kymmenen minuutin kohdalla Huima sai vapaapotkun lupaavasta paikasta ja "Jerkku" Heinonen laittoi pallon komeasti ylanurkkaan. Maalin jälkeen Huima jatkoi painostustaan ja jo parin minuutin jälkeen Jani Kalenius viimeisteli komealla volleypotkulla Huimalle jo 2-0 johdon. Tämän jälkeen peli hieman tasoittui ja JJK sai puolen tunnin kohdalla Huiman puolustukselta lahjaksi pallon jonka läpi päässyt hyökkääjä laittoi varmasti ohi maalivahti Miika Leppäsen.

Toinen jakso alkoi myös tasaisissa merkeissä ja seuraavaa maalia saatiin paikoista huolimatta odotella yli jakson puoliväliin kun komean syöttökuvion päätteeksi "Jerkku" iski pallon verkkoon. Tämän maalin jälkeen Huima siirtyi kuskin paikalle eikä enää päästänyt otettaan. Huima loi paljon vaarallisia paikkoja kunnes pelikellon näyttäessä 73min laidalla kovasti uurastanut Yaser Sakhizada roikotti pallon takakulmaan. Vielä viimeisillä minuuteilla lukemia korjailivat Anton Lönnqvist ja Petteri Sällinen. Loppulukemat siis ottelussa olivat tylyt 6-1! B-pojat näillä näkymin tulessa seuraavan kerran sarja-avauksessaan kotikentällä torstaina 10.5. klo 18.00 jolloin vieraaksi saapuu LehPa77 Kontiolahdelta. Tervetuloa kannustamaan!!!