Nettisivujen käyttöönottokoulutus
Julkaistu: 09.01.2017 00.00

Nettisivujen käyttöönottokoulutus

Nettikoulutusta tarjolla ke 18.1. klo 17.15 ja ma 23.1. klo 17.15 Tekellä tietokoneluokassa (sama koulutusohjelma molempina päivinä).

Tämä koulutus on tarkoitettu henkilöille, jotka tulevat käyttämään ja päivittämään joukkueen nettisivuja Jopox seuratyökalun kautta. Koulutuksessa käydään läpi perusasiat, mm. henkilöiden lisääminen ja hallinta, kalenteri ja pukukopin käyttö ja uutisten tekeminen. Kiinnostusta jatkokoulutukseen tullaan kysymään joukkueilta.

Ilmoittautuminen koulutukseen nettisivujen etusivun alakulman kautta ja suora linkki ilmoittautumiseen tässä. Ilmoittautumisen jälkeen sähköpostiin tulee kutsu joukkueen pukukoppiin, jossa voi itse määrittää salasanan. Käyttäjätunnuksena toimii sähköpostiosoite. Kutsu tulee osoitteesta pro@jopox.fi. Huomioikaa, että jollain tämä voi mennä roskapostiin.

Oma läppäri mukaan, jos mahdollista.

On tärkeää, joka joukkueesta olisi henkilö paikalla koulutuksessa, koska juniorijalkapallon toiminnan hallinta ja tiedottaminen siirtyvät kokoajan enemmän Jopox seuratyökalun piiriin.

Ensimmäisissä koulutuksissa koulutetaan joukkueen nettisivujen ylläpitäjä. Seuraavassa vaiheessa koulutetaan myös valmentajat, koska Jopox sisältää myös valmentamista helpottavia toimintoja.

Lisätietoja koulutuksesta Minna p.040-576 3552, minna.porrassalmi@huimajuniorijalkapallo.fi

Seuran uusimmat

Juniorijalkapallo Huima

minna.porrassalmi@huimajuniorijalkapallo.fi

@huimajuniorijalkapallo