Haetaan apulaisia ensi kesän toimintaan mukaan
Julkaistu: 03.03.2017 00.00

Haetaan apulaisia ensi kesän toimintaan mukaan

Ensi kaudelle haetaan apulaisia ja valmentajia juniorijalkapallon eri ikäluokkiin.

Tällä hetkellä tehtäviä on tarjolla kerta viikkoon tapahtuvaan toimintaan sekä myös tavoitteellisempaan valmentamiseenkin useamman kerran viikossa tapahtuvaan toimintaan.

Pienimmät ryhmät jalkapallossa toimivat kerran viikossa Äänekoskella sekä Suolahdessa. Ryhmissä jalkapallon opettaminen tapahtuu leikkien ja helppojen harjoitteiden avulla. Apuna käytännön ohjauksessa ovat valmiit ohjelmat sekä junioripäällikön tuki.

Ryhmät Äänekoskella: Pikku-Prinsessat ja Pikku-Ritarit (2012 synt), Prinsessat ja Ritarit (2011 synt.). Lisäksi aloittavat uudet ikäluokat tytöissä ja pojissa (2010 synt).

Ryhmät Suolahdessa: Prinsessat ja Ritarit (2011-2012 synt) sekä Aloittavat ikäluokat tytöissä ja pojissa (2009-2010 synt)

Tarjoamme kokemusta toimia jalkapallon parissa ohjaustehtävissä. Tästä kokemuksesta on varmasti hyötyä mm. jatko-opinnoissa, työnhaussa.

Valmentajien tarve lisääntyy kokoajan juniorimäärän tavoitellessa 500 pelaajaa. Tarjoamme valmennuskoulutukset sekä mukavan toimintaympäristön lasten parissa. Valmentajan tarvetta on useassa eri ikäluokassa tyttö- että poikajoukkueissa.

Lisätietoa ohjaustoiminnasta kiinnostuneille: Minna Porrassalmi, minna.porrassalmi@huimajuniorijalkapallo.fi, p.040-576 3552


Seuran uusimmat

Juniorijalkapallo Huima

minna.porrassalmi@huimajuniorijalkapallo.fi

@huimajuniorijalkapallo