Syksyn uudet joukkueet olivat vauhdissa viikonloppuna
Julkaistu: 14.08.2017 00.00

Syksyn uudet joukkueet olivat vauhdissa viikonloppuna

Syksyn Keski-Suomen piirin sarjoihin ilmoittautui peräti viisi uutta joukkuetta Huiman juniorijalkapallosta.

P10 sarjassa pelaa kolme joukkuetta: Huima Keltainen, Huima sininen ja Huima Urho. Joukkueista keltainen ja sininen harjoittelevat Äänekoskella ja Huima Urhon joukkue harjoittelee ja pelaa kotipelit Suolahden urheilukentällä.

F-tyttöjen sarjaan Huimasta ilmoittautui uutena kaksi joukkuetta: Huima sininen ja Huima keltainen. Sarjassa pelaa myös T08 ikäluokasta kaksi joukkuetta, joten kokonaisvahvuus tyttöjen sarjassa nousi peräti neljään joukkueeseen.

Viikonlopun aikaan oli kaikilla näillä uusilla joukkueilla ensimmäiset sarjapelinsä.

T09 joukkueen pelit olivat Äänekosken tekonurmella ja vastassa oli Huiman T08 joukkueet. Vuotta vanhemmat ja pelaamiseen rutinoituneet T08 joukkueet veivät voitot peleistä. Valopilkkuna pienten tyttöjen peleissä oli muutama tehty maali, jotka syntyivät kovan yrityksen ja tsempin ansiosta.

P10 sarjassa Huiman Suolahden joukkue vieraili voitokkaasti Vihtavuoressa. Vastustajina oli joukkueet Leppävedeltä: Leppä punainen ja Leppä musta. Suolahden pojat pelasivat rohkeasti ja maalejakin syntyi, joten lopputuloksena voitot molemmista peleistä.

Äänekosken joukkueet P10 sarjassa:Huima keltainen ja Huima sininen matkustivat Jyväskylään Komeettojen vieraaksi. Vaikka numerollisesti kyyti oli vähän kylmää, saatiin kuitenkin joka pelissä puristettua maaleja vastustajan verkkoon.

Joukkueiden ensimmäiset pelit sarjoissa ovat aina uuden opettelua, seuraaviin peleihin lähdetään jo hieman kokeneempina ja täynnä taistelutahtoa. Tsemppiä joukkueille jatkopeleihin!

Seuran uusimmat

Juniorijalkapallo Huima

minna.porrassalmi@huimajuniorijalkapallo.fi

@huimajuniorijalkapallo