Huiman P-02 Kauden ensimmäinen harjoituspeli
Julkaistu: 12.02.2017 00.00

Huiman P-02 joukkue kävi lauantaina 11.2.17 Vehkahallissa koittamassa talvikuntoaan JJK-j 02 Redsiä vastaan.

Peli alkoi kotijoukkueen hienoisessa hallinnassa Huiman pelatessa vahvaa puolustuspeliä. Pikkuhiljaa ensimmäisen puoliajan edetessä Huima pääsi peliin enemmän ja enemmän mukaan luoden jo vaarallisia tilanteita vastustajan maalille. Hieman ennen taukovihellystä Huiman Jeremias Heinonen pääsi komean syöttökuvion päätteeksi yksin läpi ja tuikkasi 0-1 taukojohdon.

Toisen puoliajan alussa Huima jatkoi vahvaa peliään ja Jeremias Heinonen lisäsi Huiman johdon 0-2 lukemiin. Toisen jakson edetessä loppupuolelle alkoi Huiman pelaajat väsymään koska matkassa oli vain yksi vaihtopelaaja ja viimeisen kymmenen minuutin aikana JJK iski pallon kahdesti muutoin loistavasti pelanneen Miika Leppäsen selän taakse. Lopputulos siis 2-2!