Keväällä laaditaan joukkueille pelisääntöjä
Julkaistu: 22.03.2017 00.00

Keväällä laaditaan joukkueille pelisääntöjä

Kesän sarjoihin ilmoittautui Huiman juniorijalkapallosta useita joukkueita. Ennen kuin joukkueet pääsevät kirmaamaan viheriöille on joukkueille laadittava pelisäännöt tulevalle kaudelle.

Ennen pelien alkamista kutsutaan vanhemmat ja joukkueen toimijat yhteiseen palaveriin, jossa keskustellaan kauden pelisäännöistä. Urheilun Pelisääntöjen laatimisen tavoitteena on synnyttää keskustelua lasten urheilun arvoista, toimintaperiaatteista ja käytännöistä.

Huiman joukkueille on laadittu yhteinen lomake (Huiman Urheilun pelisäännöt), jonka pohjalta sovitaan joukkuetoiminnan pelisäännöt kauden ajaksi.

Tänä vuonna joukkueiden pelisäännöt tulevat näkyville joukkueen omille nettisivuille. Tällä tavoin mm. helpotetaan kesken kauden mukaan tulevien pelaajien sekä heidän vanhempiensa tietoisuutta joukkueen toiminnasta.

Huiman juniorijalkapallon pelisääntökeskusteluissa tulee selvittää mm. pelaajien peluuttamisesta kauden aikana, miten pelaajia palkitaan kauden aikana ja miten joukkueet jaetaan eri sarjoihin/peli-iltoihin. Kun pelisäännöt on sovittu ja niistä pidetään kiinni, on sekä toimijoiden että vanhempien helpompi toimia yhteisesti pelaajien eduksi ja keskittyä siihen tärkeimpään eli pelaajien kannustamiseen.



Seuran uusimmat

Juniorijalkapallo Huima

minna.porrassalmi@huimajuniorijalkapallo.fi

@huimajuniorijalkapallo