Huiman T-06 Fc Siili turnauksen voittajaksi
Julkaistu: 26.09.2017 00.00

Huiman T-06 Fc Siili turnauksen voittajaksi

Huiman T-06 tyttöjoukkueen Fc siili turnaus päättyi tuloksellisestikkin hienosti joukkueen voitettua kaikki omat pelinsä ja näin ollen saavutuksena turnausvoitto ja tytöille kultamitalit kaulaan.

Kaksi päiväinen turnaus oli vaativa ja raskas. Aikaiset herätykset lauantaina Klo. 5.00, sunnuntaina Klo. 7.00 ja lauantaina vasta Klo. 17.15 päättynyt viimeinen peli toivat haastetta tyttöjen iloisuuden ja mielenkiinnon ylläpitämiselle. Turnaukseen avuksi saamamme Mari Lukkari oli suunnitellut hienoja harjoitteita pelien väliajaksi jotka huolsivat sekä fyysistä että henkistä puolta. Lauantai-illan kylpylä käynti karisti vielä päivän pölyt pois ja nollasi hienosti raskaan päivän.

Pelillisesti turnaus sujui loistavasti alusta loppuun. Tytöt taistelivat joka pelissä hienosti eikä suuria notkahduksia omassa pelitasossa tullut. Väsyneenäkin tytöt jaksoivat kuunnella ohjeita ja toteuttaa niitä kentällä. Hienon joukkuepelin lisäksi jokaiselta pelaajalta nähtiin upeita yksilösuorituksia. Sarjassa oli mukana 8 joukkuetta eri puolilta suomea. Pelejä kahden päivän aikana kertyi kaikkiaan 5. Päästettyjä maaleja 2 ja tehtyjä 33 kertoo siitä että kaikki osa-alueet peleissä toimivat hienosti. Iso kiitos myös kaikille mukana olleille kannustajille ja avustajille. Ennen kaikkea onnittelut tytöille mahtavasta turnauksesta.

Seuran uusimmat

Juniorijalkapallo Huima

minna.porrassalmi@huimajuniorijalkapallo.fi

@huimajuniorijalkapallo